Preses relīze

dalīties

2024. gada pirmais ceturksnis – Grupas ieņēmumi ir 11,7 miljardi €, par 5,9 % vairāk pie tāda paša valūtas kursa ; pamati drīzajai produktu ofensīvai

“Pirmāceturkšņa ieņēmumi joprojām parāda mūsu uz vērtību orientētās tirdzniecībaspolitikas stingru ievērošanu. Spēcīgie pasūtījumu rādītāji marta beigās un mūsudrīzumā iznākošie modeļi nodrošina šīs darbības strauju turpmāko aktivitāti.Savienojumā ar lielāku izmaksu samazināšanos tie vēl vairāk uzlabos mūsufinanšu rādītājus.

RenaultGroup jau tagad ir aizsākusi jaunu posmu ar stabilām pamatvērtībām: arveiktspējas uzlabošanu un efektīvu kapitāla izvietošanu no vienas puses unelastību no otras. Mūsu jauno gan iekšdedzes, gan hibrīdo automobiļu modeļuizlaidumi parāda mūsu elastību, pielāgojoties tirgus svārstībām pārejā uzjauniem enerģijas avotiem.

Dienuno dienas mūsu uzņēmums kļūst aizvien spējīgāks un darbus veic straujāk, kaspašreizējos apstākļos ir skaidra priekšrocība.” norādīja Tjerī Pjetons (Thierry Piéton), RenaultGroup galvenais finanšu speciālists.

Lai iegūtu plašākuinformāciju, skatiet pievienoto paziņojumu presei.

Lai iegūtu plašāku informāciju, skatiet pievienoto paziņojumu presei.

Datnes lejupielādei

Palieciet kontaktā

Sekojiet mums sociālajos medijos

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes